Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan oy oranını açıkladı!

Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimlere dair konuştu ve oy oranını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan oy oranını açıkladı!

Haber61 - Haber Servisi / ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, yaklaşan genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi bir canlı yayın programında değerlendirmelerde bulundu.

"%30'LUK BİR KİTLEYE HİTAP EDİYORUZ"

Seçmende milliyetçi bir aday beklentisi olduğunu kaydeden Sinan Oğan, "Türkiye'de %30'luk bir milliyetçi ve Atatürkçü kitle var. Bu kitle, neden bizim de bir adayımız yok tartışmasındaydı. Bizim de yola çıkarken ilk gerekçemiz buydu. Siyasal islamcıların ve solcuların adayı var. Hatta neredeyse Kütçüler de aday çıkarıyordu. Peki, Türk milliyetçileri neden Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasında yedek bir güç gibi dursun ki? Şu an doğrudan hitap ettiğimiz %30'luk bir kitle var" dedi.

"BAŞLANGIÇ ORANIMIZ %7-9 ARASI"

Muhtemel oy oranına dair de konuşan Sinan Oğan, "MHP'ye oy verip Erdoğan'a oy vermeyecek, İYİ Parti'ye oy verip Kılıçdaroğlu'na oy vermeyecek kitleden aldığımız bir reaksiyon var. Ayrıca partisiz bir kitleden de reaksiyon alıyoruz. ATA İttifakı'nın adayı olarak, ittifakımızı oluşturan partilerden de alacağımız oy var. Başlangıç noktamız %7 ile %9 arasında. Kampanya sonrası ilk etapta %16'lara, sonrasında da daha yukarı çıkacağımızı düşünüyoruz. Bu seçimin belirleyeni Türk milliyetçileri olacak" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset