CHP'li Ahmet Kaya Kahramanmaraş'taki acı tabloyu görüntüledi!

CHP'li Ahmet Kaya, Kahramanmaraş’taki Trabzon Caddesi’nde acı tabloyu görüntüledi.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, depremin ardından Kahramanmaraş’taki Trabzon Caddesi’nde incelemelerde bulunarak karşılaştığı acı tablo karşısında üzüntülerini dile getirdi. Kaya, “Kardeş şehrimiz Kahramanmaraş’ımızın Trabzon Caddesi’ne böyle bir zamanda gelmek de varmış. Her taraf yıkıntılarla dolu, taş üstünde taş kalmamış. Gerçekten göğsüm daralıyor, yüreğim kanıyor. Allah memleketimizin ve milletimizin yardımcısı olsun.” dedi.

Kaya, depremin ardından Kahramanmaraş Trabzon Caddesi’nde karşılaştığı acı tabloyu, İkinci Dünya Savaşı sırasında yaşanan dramı anlatan Piyanist filmi’ndeki savaş sahnelerine benzetti.

CHP'li Ahmet Kaya Kahramanmaraş'taki acı tabloyu görüntüledi!

Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya açıklamasında şunları söyledi:

İNSAN ÇARESİZLİĞİN NASIL BİR ŞEY OLDUĞUNU ANLIYOR

“Her taraf yıkılmış binalarla dolu. Enkazların altında bir sürü canımız, bir sürü insanımız var. İnsan çaresizliğin nasıl bir şey olduğunu bu tabloyu görünce daha iyi anlıyor. Yapabilecek, elimizden gelecek bir şey olsa, ellerimle tek tek o taşları kaldırıp atabilsem diye içimden geçiriyorum ama güç yetmiyor. Gerçekten acı çok büyük.” 

“HAYATIM BOYUNCA BÖYLE VAHİM BİR TABLO GÖRMEDİM”

“Ortalık enkazlarla dolu, binalar yerle bir olmuş. Onlarca, yüzlerce. Piyanist filmini izlemiştim. Orada buna benzer bir tablo bir sahne görmüştüm. Onun dışında hayatım boyunca böyle vahim bir tablo hiç görmedim. Allah gerçekten memleketin, milletin yardımcısı olsun. Özellikle enkaz altında olan canlarımızın ve yakınlarının yardımcısı olsun. Ne diyebilirim gerçekten bilmiyorum.”

CHP'li Ahmet Kaya Kahramanmaraş'taki acı tabloyu görüntüledi!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler