CHP Trabzon’da yaklaşan seçimler öncesi sürpriz isim! Ziyaretleri heyecan yarattı

CHP Trabzon’da genç avukat Emre Şahin Köroğlu’nun başta il başkanlığı olmak üzere yaptığı ziyaretler heyecan yarattı.

CHP Trabzon’da yaklaşan seçimler öncesi sürpriz isim! Ziyaretleri heyecan yarattı

CHP Trabzon’da yaklaşan genel seçimler öncesi hareketli anlar yaşanıyor. Milletvekilliği için adı geçenler arasına genç bir isim de eklendi.

Genç avukat Emre Şahin Köroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanlığına, Kadın kolları başkanlığına, Gençlik Kolları Başkanlığı’na ve ilçe örgütlerine yaptığı ziyaretler ile kulislerde adından söz ettirmeye başladı.

Örgüt ve derneklere yaptığı ziyaretlerle parti üyelerinde ve seçmende ilgi uyandıran genç avukatın Akçaabatlı olması ve Akçaabat ve Düzköy İlçe örgütleri ile de yakın temasları bulunması nedeniyle Akçaabat halkı tarafından da sıcak karşılandı.

köroğlu (1)
Akçaabat halkının ilçelerinden milletvekili istekleri biliniyordu. Yöneltilen bu taleplerin Avukat Emre Şahin Köroğlu’nu işaret ettiği belirtiliyordu. Son gelen bilgilerde ise Köroğlu, sadece siyasi isimleri değil, muhtarlar ve iş adamları dahil bazı kilit isimleri ziyaretlere başlamış durumda.

Tüm yaşanan bu gelişmelerin ardından kendisine ulaştığımız Köroğlu yaptığı açıklamada ‘’Süreç çok güzel işliyor yaptığımız ziyaretlerdeki ilgi ve talep bizi oldukça onurlandırdı. Ziyaretlerimiz ve yapacaklarımız sadece bu noktalarla sınırlı kalmayacak. Akçaabat’ın ve Trabzon’un problemlerinin çözülmeye ihtiyacı var.’’ İfadelerini kullandı.

köroğlu (2)

Avukat Emre Şahin Köroğlu Kimdir?

Avukat Emre Şahin Köroğlu, 1995 doğumludur. İlk ve orta öğretimini Akçaabat Merkez İlkokulunda, lise öğrenimini ise Akçaabat Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Lise hayatında; Akçaabat İlçe Öğrenci Meclisi Başkanlığı ve Trabzon İl Öğrenci Meclisi Başkanlığı yapmıştır. Öğrenci meclisi başkanlıkları sürecinde il ve ülke bazında çeşitli organizasyonlar yapmış ve çeşitli organizasyonlara katılmıştır. Üniversiteyi İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. Aktif olarak avukatlık yapmaktadır. Daha önce de İstanbul Belediyesi seçimlerindeki usulsüzlüklere karşı sandık güvenlikleri ve hukuki anlamda destekte bulunmuştur. Avrupa Barolar ve Hukuk Dernekleri Konseyi (CCBE) üyesidir, aktif olarak Tema Vakfı ve Atatürkçü Düşünce Derneği gibi kurumlarda gönüllü olarak görev almaktadır. Babası Akçaabat esnaflarından Abdullah Köroğlu, annesi ise Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'nden emekli hemşire Gülderen Köroğlu'dur, Zeynep Sude Köroğlu adında bir kardeşi vardır. 14 Ağustos 2022 tarihinde Berna Kaderli ile dünya evine girmiştir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber