Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Hadise'nin kopyası oldu!

Bir döneme damgasını vuran yapımlardan olan Cennet Mahallesi'nde canlandırdığı Ayşe karakteriyle hafızalara kazınan Belemir Temizsoy gündeme oturdu.

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Hadise'nin kopyası oldu!

Uzun süredir kameralardan uzak bir hayat yaşayan Temizsoy'un son halini gören bir daha baktı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan oyuncunu değişimiyle Hadise'ye benzetildi.Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Ayşe karakteri ile hafızalarımıza kazınan Belemir Temizsoy'un son halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.

balemir.webp

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen genç oyuncu değişimiyle Hadise'ye benzetiliyor.Bir dönem ekranlara damgasını vuran Cennet Mahallesi dizisinde Ayşe olarak tanıdığımız Belemir Temizsoy son haliyle dikkat çekti. Değişimiyle Hadise'ye benzetilen genç oyuncuya bakan bir daha bakıyor.

Hadise ile benzerliğinin farkında olan Temizsoy 'Hadise makyajı' videosu bile çekmişti. Belemir Temizsoy'un takipçileri ise 'Hadise'nin ikizi gibi' yorumlarında bulundu. İşte Belemir Temizsoy'un son hali...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler