Camdaki Kız'da dengeleri değiştirecek ayrılık

Kanal D'nin perşembe akşamlarına damgasını vuran dizisi Camdaki Kız'a Hande Ataizi'nin ardından bir oyuncu daha veda etti.

Camdaki Kız'da dengeleri değiştirecek ayrılık

Oyuncunun vedası dizide dengeleri değiştirecek.Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’da bir ayrılık daha yaşanıyor. 61. Bölümde Cana’nın ölümüyle ünlü oyuncu Hande Ataizi diziden ayrılmıştı.

Şimdi ise Camdaki Kız dizisinin en önemli karakterlerinden biri daha diziye veda ediyor.Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan’ın annesi Feride’ye hayat veren Nur Sürer, dizinin 29 Aralık’ta yayınlanacak bölümünde son kez izleyici karşısına çıkacak.
Usta oyuncunun diziden nasıl ayrılacağı da henüz izleyiciler tarafından bilinmiyor. Feride karakterinin akıbeti 63. bölümün yayınlanmasıyla belli olacak.

Ünlü oyuncuya son çekim gününde sürpriz yapan rol arkadaşları onun için pasta kesti. Oyuncular birlikte çekilen karelerini sosyal medyada takipçileriyle de paylaştı.

Enis Arıkan, Nur Sürer için yaptırdığı pastaya ‘Nur yüzlüm’ yazdırdı. Ünlü oyuncu pastayı “Nur yüzlüme pasta yaptırdım. Sana bayılıyoruz” notuyla Instagram’ın Hikâye bölümünde paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin