Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

camdaki kız 64. bölümde neler olacak? camdaki kız ne zaman yayınlanacak? yeni bölüm ne zaman?...

Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yeni yılın ilk dönemlerinde diziler ve yayıncı kuruluşlar arasında anlaşmaların yenilenmesi aynı zamanda dizi oyuncularının yılbaşı tatillerini yapabilmeleri için yılın ilk haftalarında diziler yeni bölümlerini ekrana taşımaz. Tatil ve anlaşma süreci bitimindeyse, diziler anlaşması yapılan yayıncı kuruluş ile yollarına devam eder. Bu anlamda iki haftadadır ekrana gelmeyen Camdaki Kız’ın yeni bölümü gelecek hafta itibariyle kaldığı yerden devam edecek. Dizi analizlerimi takip eden okurlar hatırlayacaktır;  “Dizinin ilerleyen birkaç bölümü sonrasında, diziye Hayri’nin eşi dahil olacak. Neredeyse tüm hayatını “aldatılarak” geçirmiş olan Nalan, sevgisinin samimiyetinden şüphe etmediği Hayri’nin de kendisini aldatmasıyla nasıl birine dönüşecek?” 

Bir diğer merak konusu Türkan karakteriyle diziye katılacak olan Hayri’nin eşini kimin canlandıracağı konusu. Yapılan açıklamalar sevilen oyuncu Hivda Zizan Alp’ın “Türkan”ı canlandıracağı yönünde …

CAMDAKİ KIZ’DA, 64. BÖLÜMDE, NELER YAŞANACAK?

Gelecek hafta, yayın günü ve saatinde yayına girecek olan Camdaki Kız’ın yeni bölümünde, Feride'nin ölümünü fırsat bilen Hayri, Nalan'la yeniden birlikte olmak için harekete geçecek. Ancak Hayri, Nalan'ın sert tavrı ile karşılaşacak. Öte yandan Nalan'ın sonradan ortaya çıkan babası Metin, kızına ulaşabilmek adına çeşitli girişimlerde bulunacak. Nalan ise annesi Feride’yi kaybetmenin acısından, son dönemde duyup, görüp yaşadıklarından ötürü psikolojisi dağılacak ve teselliyi Muzo' nun kollarında bulacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv