Çağla Şıkel’den Edis açıklaması geldi! Evleniyorlar mı?

Son dönemde Edis'le aşk yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmeyen Çağla Şıkel son olarak evlilik teklifi aldığı haberiyle adından söz ettirmişti.

Çağla Şıkel’den Edis açıklaması geldi! Evleniyorlar mı?

Daha önce bu konudaki sorulara yanıt vermeyen ünlü isim, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Şıkel, bu sefer aşk iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Emre Altuğ ile boşanmasının ardından hayatına kimseyi almayan Çağla Şıkel Edis'le aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti.Yaz aylarından beri sık sık bir arada görüntülenen ikilinin evlilik kararı aldığı iddiası ise gündeme bomba gibi oturdu. Çıkan haberlerle ilgili sessizliğini koruyan Şıkel bu sefer aşk iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.Milliyet'in haberine göre; 43 yaşındaki Çağla Şıkel, geçtiğimiz akşam oğulları Kuzey ve Uzay ile Etiler Akmerkez'de objektiflere takıldı.Basın mensuplarıyla konuşarak kış tatili için alışveriş yapmaya geldiklerini söyleyen model, geçtiğimiz günlerde yaşadığı hastalık hakkında; "Toparladım, bir haftadır iyiyim. Uzay hastaydı, onu iyileştireceğiz diye perişan olduk. O da iyi ben de iyiyim" dedi.

"İNANILMAZ HABERLER BUNLAR"

Muhabirlerin, "Adınız bir süredir Edis ile anılıyor. Hatta size evlenme teklifi ettiğine dair iddialarda çıktı. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?" sorusunu bu sefer yanıtsız bırakmayan Şıkel, şu ifadeleri kullandı:

"Yok, arkadaşım. İnanılmaz haberler bunlar. Gerçekten de inanıyorlar buna. Sesimi çıkartmıyorum çünkü komik yani. Kendisi ile arkadaşız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin