Çağla Şıkel sevenlerini korkutmuştu! Şıkel son durumunu paylaştı

Çağla Şıkel sevenlerini korkutmuştu! Yanına kimseyi yaklaştıramayan Şıkel son durumunu paylaştı sağlık durumuyla ilgili detaylar..

Çağla Şıkel sevenlerini korkutmuştu! Şıkel son durumunu paylaştı

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hastalığını duyurmuştu. İnfluenza virüsü kaptığını duyuran manken, yanına hiç kimseyi yaklaştırmadığını açıklamıştı. Takipçilerini korkutan Şıkel'den yeni haber geldi. İşte Çağla Şıkel'in sağlık durumuyla ilgili son detaylar...

Podyumların aranan ismi, ekranların sevilen yüzlerinden Çağla Şıkel, bir süredir sağlık sorunları yaşıyor. Ekranlarda göremeyen hayranlarının merak etmesi üzerine sosyal medya hesabından açıklamada bulunan sunucu, influenza virüsü kaptığını duyurmuştu.Çocukları Kuzey ve Uzay'dan virüsü kaptığını söyleyen ünlü isim, takipçilerini influenza virüsü hakkında uyarmıştı. Ünlü isim sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Çocuklardan ayrı köpeğiyle birlikte virüsü atlatmaya çalışan Çağla Şıkel, sosyal medya hesabından "Çok daha iyiyiz bugün" notunu düştü.

NASIL DUYURMUŞTU?

Ünlü sunucu, manken ve oyuncu Çağla Şıkel'den hayranlarını üzen haber gelmişti. Çağla Şıkel, Instagram hesabından İnfluenza virüsü kaptığını duyurmuştu.

Çocukları Kuzey ve Uzay'dan virüsü kaptığını söyleyen model, maskeli karesini yayınlamıştı. Şıkel, "Hangi anne yavrusuna bakarken hastalanmaz ki. Aman dikkat! Covid'e benzemiyor" demişti.Odaya kimsenin girmediğini ve hastalığının bulaşıcı olduğunu belirten ünlü manken, herkesi virüs hakkında uyarmıştı. Şıkel, "Hangi anne yavrusuna bakarken hastalanmaz ki. Aman dikkat! Covid'e benzemiyor" demişti.

Şıkel, köpeği Tarçın'ın kendisini bir an olsun yalnız bırakmadığını da şu sözler ile paylaşmıştı:"Yanıma kimseyi almamaya çalışıyorum çünkü inanılmaz bulaşıcı ama bu köpek beni asla yalnız bırakmıyor delireceğim. Serum takmaya gelen olursa evi ayağa kaldırıyor. Sadece çişini yapıyor hızlıca yemeği yiyor belki hop tekrar yanımda... Benden hiçbir şey istemiyor sadece beni bekliyor. Sen nasıl bir cansın Tarçın."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler