Burcu Özberk evde dans ettiği anları takipçileriyle paylaştı

Son olarak Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapmasının ardından ekranlara bir süre ara veren oyuncu Burcu Özberk sık sık değiştirdiği imajı ile bir dönem gündeme geliyordu.

Burcu Özberk evde dans ettiği anları takipçileriyle paylaştı

Şimdilerde yeni bir projede rol almaya hazırlanan Burcu Özberk, evde köpeğiyle dans ettiği anları sosyal medya sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu.İlk kez Muhteşem Yüzyıl’da oynadığı Huri Cihan Sultan dizisi ile ekrana gelen Burcu Özberk, ikinci dizisi Güneşin Kızları ile dikkatleri çekmişti.Ardından Afili Aşk isimli romantik komedi dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Burcu Özberk Aşk Mantık İntikam’la da yıldızını parlattı.Sosyal medya hesabından sık sık günlük hayatından kesitler paylaşan güzel oyuncu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de gözleri üzerine çeken Burcu Özberk, ev halini ve köpeğiyle dans ettiği anları sevenleriyle paylaştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin