Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e milyonluk doğum hediyesi

Burak Özçivit'ten ikinci bebeğine hamile olan Fahriye Evcen'e milyonluk hediye cip aldığı ortaya çıktı.

Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e milyonluk doğum hediyesi

Katar'da taciz iddiaları nedeniyle yargılanan Kevin Spacey ile çektirdiği fotoğrafıyla tepki gören Burak Özçivit, İstanbul'a döndü. Eşi Fahriye Evcen ile baş başa yemek yiyen Özçivit'in hamile Fahriye Evcen'e 10 milyon TL'lik cip aldığı ortaya çıktı.

Dünya Kupası için gittiği Katar'da hakkında birçok taciz suçlaması bulunan Kevin Spacey ile buluşarak fotoğraf çektirdiği için tepki çeken Burak Özçivit, Türkiye'ye döner dönmez eşi Fahriye Evcen ile Etiler'de baş başa görüntülendi. Paylaşımından dolayı gelen tepkilerle ilgili konuşan Özçivit'in eşine aldığı doğum hediyesi de ortaya çıktı.

"HAMİLELİK GÜZEL, İSMİNE KARAR VEREMEDİK"

İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Fahriye Evcen, hamileliğiyle ilgili "Her şey yolunda, hamileliğim gayet güzel geçiyor, isim konusunda aklımızda bir iki seçenek var ama henüz tam karar vermedik, Karan kardeş fikrine alıştı, kendine arkadaş bekliyor, 'artık gelsin' diyor" dedi. Aşerme durumu olmadığını ve bu tarz inanışların kendisi için hurafe olduğunu belirten Evcen, "Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama, 'Aman şunu yemeyeyim kilo alırım' modunda da değilim açıkçası" dedi.

FAHRİYE EVCEN'E 10 MİLYON'LUK DOĞUM HEDİYESİ

burak-ozcivit-fahriye-evcen.jpg

Özçivit'in doğum hediyesi olarak Fahriye Evcen'e son model bir cip aldığı öğrenildi. Özel plaka olduğu öğrenilen cipin 10 milyon TL olduğu söyleniyor. Eşine aldığı hediyenin hatırlatılması üzerine konuşmaktan kaçınan Burak Özçivit, gülümseyerek konuyu kapatmaya başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin