Zonguldak'tan Trabzon'a...

Zonguldak’tan havalanan “ART 572” tipi uçak saat 14:45’te Trabzon Havaalanına iniş yaptı. Zonguldak’ta Trabzon’a ilk seferinin yapan uçak ile Ak Parti  milletvekili Polat Türkmen ile birlikte siyasiler ve iş adamları geldi.Uçakla ilgili açıklama yapan “Bo

Zonguldak'tan Trabzon'a...

Zonguldak’tan havalanan “ART 572” tipi uçak saat 14:45’te Trabzon Havaalanına iniş yaptı. Zonguldak’ta Trabzon’a ilk seferinin yapan uçak ile Ak Parti  milletvekili Polat Türkmen ile birlikte siyasiler ve iş adamları geldi.

Uçakla ilgili açıklama yapan “Borajet” Ticaret Müdür yardımcısı Şenol Sezer, uçağın 66 koltuğa sahip olduğunu belirterek, “ART 572 tipi uçaklarımız ile Tokat, Zonguldak ve Trabzon’a uçuşlar yapıyoruz” dedi.

ilk_ucak.jpg

İstanbul Sabiha Gökçen merkezli uçuşlar yaptıklarını da kaydeden Sezer, şunları söyledi:

“Sabiha Gökçen’den, Tokat ve Zonguldak’a, Zonguldak’tan da Trabzon bağlantılı

Haber Fotoğrafları

uçuşlarımız var. Gelecek dönem için bölgesel havacılık statüsün de Türkiye’nin genelinde birçok gerekli uçuşlar planlıyoruz ama bunlar mayıs ayının sonu itibari ile netleşecek. Ancak basın aracılığıyla da takip edebilirsiniz. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Karadeniz Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök ile yaptığımız bir görüşme aracılığıyla da Soçi’ye de uçmayı planlanıyoruz”

Zonguldak’tan Trabzon’a bugün gerçekleşen uçuşun tanıtım amacıyla da yapıldığını vurgulayan Sezer,”Bu açıdan 20’den fazla yolcumuz bulunuyor. Normal uçuşlarımız haftalık olarak 3 gün olacaktır. Bilet fiyatlarımız ise 90 liradan başlıyor” dedi.

Haber: Okan ŞİRİN/ haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel