Zigana'da ulaşıma kar engeli

Kentte dünden beri etkili olan ve Trabzon-Gümüşhane kara yolunun 2 bin rakımlı Zigana Dağı geçidinde 30 santimetreyi bulan kar, etkisini sürdürüyor. Trafiğe hazırlıksız çıkan sürücüler, yolda kayan araçları ile beklemek zorunda kalıyor. Erzurum'dan Trabzo

Zigana'da ulaşıma kar engeli

Kentte dünden beri etkili olan ve Trabzon-Gümüşhane kara yolunun 2 bin rakımlı Zigana Dağı geçidinde 30 santimetreyi bulan kar, etkisini sürdürüyor.

Trafiğe hazırlıksız çıkan sürücüler, yolda kayan araçları ile beklemek zorunda kalıyor. Erzurum'dan Trabzon istikametine giden Ramazan Kuk yönetimindeki tır, dün akşam saatlerinde kayarak yoldan çıktı.

Tırın yoldan çıktığını karayolları ekiplerine bildirdiklerini belirten Kuk, ''Dün akşamdan itibaren arkadaşımla birlikte yaklaşık 18 saattir çekici gelmesini bekliyoruz. Henüz yardıma gelen olmadı, çaresiz bekliyoruz'' dedi.

Çok sayıda aracın kayması sonucu Zigana Dağı geçidinde zaman zaman trafikte aksamalar olurken karayolları ekipleri, Zigana Dağı geçidini açık tutmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler