Zara Trabzon’a geliyor

Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Zara 23 Kasım’da Trabzon’a geliyor. Trabzon Bayburtlular Dedekorkut Derneği’nin 23 Kasım Cumartesi günü Hayri Gür Spor Salonu’nda düzenleyeceği Dayanışma Gecesi’nde sahne alacak olan ünlü sanatçının konserine yoğun ilgi gös

Zara Trabzon’a geliyor
Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Zara 23 Kasım’da Trabzon’a geliyor. Trabzon Bayburtlular Dedekorkut Derneği’nin 23 Kasım Cumartesi günü Hayri Gür Spor Salonu’nda düzenleyeceği Dayanışma Gecesi’nde sahne alacak olan ünlü sanatçının konserine yoğun ilgi gösterilirken, biletlerin tükenme noktasına geldiği öğrenildi. 
 
Gece hakkında bilgi veren dernek Başkanı Kaya Çakır, “Trabzon’da yediden yetmişe herkesin memnun kalacağı büyük bir organizasyon tertip ettik. Organizasyon komitemiz gece gündüz çalışarak, bu muhteşem geceyi, Trabzon ve Bayburtlular için hazırladı. Geceye bir dizi temaslarda bulunmak üzere Trabzon’a gelecek olan Başbakanımızın da katılmasını bekliyoruz. Bilet temin etmek isteyenler derneğinizden bilgi alabilirler” dedi.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler