Yunusoğlu:Yapıcı Olacağız

MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, ülkenin ve milletin çıkarları doğrultusunda yapıcı bir politika izleyeceklerini söyledi.Yunusoğlu, MHP Akçaabat İlçe Teşkilatı üyeleriyle yaptığı toplantıda, tüm partililere seçim sürecinde yaptıkları çal

Yunusoğlu:Yapıcı Olacağız

MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, ülkenin ve milletin çıkarları doğrultusunda yapıcı bir politika izleyeceklerini söyledi.

Yunusoğlu, MHP Akçaabat İlçe Teşkilatı üyeleriyle yaptığı toplantıda, tüm partililere seçim sürecinde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Milletin MHP'ye muhalefet görevi verdiğini ifade eden Yunusoğlu, ''Bize verilen bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Meclis içerisinde kavgacı değil, ülkemiz ve milletimiz çıkarları doğrultusunda yapıcı bir politika izleyeceğiz. Bu politikayı izlerken iktidarın yanlışlarını milletimize aktaracağız'' dedi.

Yunusoğlu, 22 Temmuz seçimlerinin artık geride kaldığını kaydederek, ''Fakat çalışmalarımıza aynı hız ve inançla devam edeceğiz. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçim de MHP için son derece önem arz etmektedir. Aynı çalışma ve özveriyi gösterirsek bu seçimden de güçlenerek çıkacağımıza inancımız tamdır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel