Yunusoğlu Mazbatasını Aldı

Törene Yunusoğlu'nun yanısıra, Merkez İlçe Başkanı Cemal Özçelik ve çok sayıda teşkilat mensubu  katıldı.

Yunusoğlu Mazbatasını Aldı

Törene Yunusoğlu'nun yanısıra, Merkez İlçe Başkanı Cemal Özçelik ve çok sayıda teşkilat mensubu  katıldı. İl seçim Kurulu Başkanı Hakim İlhan Gökçek'ten mazbatasını alan Yunusoğlu, Trabzon'u mecliste en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Ynusoğlu, mazbatanın bir demokrasi belgesi olduğunu vurgulayarak  Bu belgeyi halkımızın bize verdiği ağır sorumluluk belgesi olarak kabul ediyorum. İnşallah 3 Ağustos'ta yapacağımız yeminle birlikte resmen milletvekili görevine başlayacağız. Mecliste uyumlu bir oluşum içinde olacağız ve bize verilen bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye gayret göstereceğiz dedi.

Süleyman Latif Yunusoğlu daha sonra ilk iş olarak Trabzon Sebze ve Meyve Komisyoncular Hali'nde pazarcı esnafını gezerek teşekkür ziyaretinde bulundu. 40 günlük ziyaretlerinde oy istediği Trabzon halkının kendisini meclise taşıdığını kaydeden Yunusoğlu, Onlara teşekkür borcum var.

Bugün Büyük Pazarcı halinden başladık. Hepsini birer birer ziyaret edip elini sıkacağım. Bana verdikleri bu ağır sorumluluğun da üstesinden gelmeye çalışacağım. Bana gösterilen bu teveccühden dolayı hepsine minnettarım, şükranlarımı sunuyorum diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel