Yomra Cinayetine Derin Sorgu

Trabzon'un Yomra İlçesi'nde, himmet demirel'in göğsünden ve başından iki kurşunla vurulmuş ve cesetinin dere kanarında bulunmasıyla ilgili olarak soruşturma derinleşiyor. Adli Tıp Kurumuna getirilen ceseti almak için çok sayıda vatandaş kurumun önüne geld

Yomra Cinayetine Derin Sorgu

Trabzon'un Yomra İlçesi'nde, himmet demirel'in göğsünden ve başından iki kurşunla vurulmuş ve cesetinin dere kanarında bulunmasıyla ilgili olarak soruşturma derinleşiyor. Adli Tıp Kurumuna getirilen ceseti almak için çok sayıda vatandaş kurumun önüne geldi.

Demirel'in göğsüne sıkılan 2 kurşunla öldürüldüğü tespit edildi. Emniyet Müdürü Arif Akkale çevrede geniş güvenlik önlemi aldırdı, ceseti bulunduğu yerin 5 metre uzağında terk edilmiş halde duran otomobilin kime ait olduğu araştırılırken, dün akşam yakalanan zanlıya olay yerinde tatbikat yaptırıldı.

Taka

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler