Yolculuk var, yolculuk var...

1. sınıf seyahat firması olan Varan, Trabzon, İstanbul, Ankara, Bursa, Eskişehir, Bolu İnegöl, İzmit, Düzce, Afyon, Uşak ve İzmir’e seferler düzenliyor. Varan’da müşterilerin özellikle kişiye özel TV, kahvaltı, varan tesislerindeki ücretsiz lavabo hizmeti

Yolculuk var, yolculuk var...

1. sınıf seyahat firması olan Varan, Trabzon, İstanbul, Ankara, Bursa, Eskişehir, Bolu İnegöl, İzmit, Düzce, Afyon, Uşak ve İzmir’e seferler düzenliyor.

 

Varan’da müşterilerin özellikle kişiye özel TV, kahvaltı, varan tesislerindeki ücretsiz lavabo hizmetini internetini ve telefonların açık kalabilme özelliği büyük beğeni topluyor.

 

var.jpg

 

Varan’ı diğer seyahat şirketlerinden ayıran diğer bir özellik ise yolculuk esnasında yol kenarından yolcu almaması.

 

Vazelon Tours Seyahat Acentesi Sahiplerinden Cem Eyüboğlu, “Müşterilerimize kusursuz hizmet verebilmek için, yola çıktık. Bizi diğer firmalardan ayıran özelliğimiz müşteriye gösterdiğimiz kişiye özel hizmettir. Bu da tercih edilmemiz noktasında önemli rol oynuyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler