Yol Üstünde Çay Keyfi

Havanın aşırı sıcak olması nedeniyle özellikle çay ocağı ve kahvehane gibi kapalı mekanlar gündüz saatlerinde çok fazla rağbet görmüyor.Akşam saatlerinde vatandaşlar çay içmek için kapalı mekanlar yerine açık havaya çıkmayı tercih ediyorlar. Merkez Cumhur

Yol Üstünde Çay Keyfi

Havanın aşırı sıcak olması nedeniyle özellikle çay ocağı ve kahvehane gibi kapalı mekanlar gündüz saatlerinde çok fazla rağbet görmüyor.

Akşam saatlerinde vatandaşlar çay içmek için kapalı mekanlar yerine açık havaya çıkmayı tercih ediyorlar. Merkez Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan bir çayevinde mesai bitiminde küçük taburelerle kaldırımı işgal etmemek için yol kenarına park etmiş araçların arasına konularak vatandaşların serin havada çay içmeleri sağlanıyor.

Araç trafiğinin yoğun olduğu saatlerde 2 araç arasındaki taburelerde oturarak çay içen vatandaşlar, hallerinden memnun olduklarını belirterek sıcak havadan dolayı akşam saatlerine kadar kapalı mekanlara giremediklerini, akşam saatlerinde esintili havada çay içmek zorunda kaldıklarını söylüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel