Yeşilırmak Kurbanı Defnedildi

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Yeşilırmak'a giren ve boğularak ölen genç toprağa verildi.Yeşilırmak Köprüsü altında dün akşam saat 17.00 sularında serinlemek için ırmağa giren Mustafa Özdere (14) yaptığı son dalış sonrası bir daha su yüzüne çıkamadı.Durumu

Yeşilırmak Kurbanı Defnedildi

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Yeşilırmak'a giren ve boğularak ölen genç toprağa verildi.

Yeşilırmak Köprüsü altında dün akşam saat 17.00 sularında serinlemek için ırmağa giren Mustafa Özdere (14) yaptığı son dalış sonrası bir daha su yüzüne çıkamadı.

Durumu farkedenler polise, polis de Sivil Savunma ekipleri ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Dalgıçların gelmemesi üzerine boğulan genç gönüllü iki vatandaş tarafından iki saat sonra ırmaktan çıkarıldı.

Ancak bu defa da ambulans rezaleti yaşandı. Gencin cansız bedeni polis otosu ile Çarşamba Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Yaşananlar karşısında vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Daha sonra ailesine teslim edilen Mustafa Özdere'nin cenazesi Çay Mahallesi'ndeki evinden alınarak Canlı Geçit Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Göğceli Mezarlığı'nda toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel