Yenicuma olayına 4 gözaltı

Trabzon Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri, dün Yeni Cuma Mahallesi Rüzgarlı Bayır Sokak'ta karşılaşan D.K, O.K. ve H.A'nın bulunduğu grup ile İ.Y, M.D, F.K. ile A.S'nin yer aldığı gruptakiler arasında çıkan ve D.K, O.K, H.A. ile F.K'nin silahla vurularak

Yenicuma olayına 4 gözaltı

Trabzon Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri, dün Yeni Cuma Mahallesi Rüzgarlı Bayır Sokak'ta karşılaşan D.K, O.K. ve H.A'nın bulunduğu grup ile İ.Y, M.D, F.K. ile A.S'nin yer aldığı gruptakiler arasında çıkan ve D.K, O.K, H.A. ile F.K'nin silahla vurularak yaralandığı kavgaya ilişkin çalışma yaptı.

Çalışma sonucu, olaya karıştıkları belirtilen İ.Y, M.D, F.K. ile A.S. gözaltına alınıp şubeye getirildi. Bu kişiler, şubedeki işlemleri sonrası Trabzon Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.

Savcılığa gönderilen zanlılardan F.K'nin olay sırasında bacağından tabanca ile vurularak hafif yaralandığı, aynı olayda silahla yaralanan D.K, O.K. ve H.A'nın ise tedavisinin Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi ile Fatih Devlet hastanelerinde sürdüğü, D.K'nin sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olaya karışan mağdur ve zanlıların, darp, yaralama ve gasp gibi suçlardan poliste kaydı bulunduğu ve aralarındaki bir husumetten dolayı kavga ettikleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel