Yayalar ölüme meydan okuyor

Trabzon'da Yenimahalle mevkiinde şehirle deniz arasına giren Karadeniz Sahil Yolu dolayısıyla yoldan karşıya geçmeye çalışan yayalar, süratle seyreden trafik nedeniyle büyük tehlikeler atlatıyor. Yoldan karşıya geçmek için yaya geçitlerinin sayısının az v

Yayalar ölüme meydan okuyor
Trabzon'da Yenimahalle mevkiinde şehirle deniz arasına giren Karadeniz Sahil Yolu dolayısıyla yoldan karşıya geçmeye çalışan yayalar, süratle seyreden trafik nedeniyle büyük tehlikeler atlatıyor.

Yoldan karşıya geçmek için yaya geçitlerinin sayısının az ve aralarındaki mesafenin de uzak olması sebebiyle alt geçitleri kullanmayan vatandaşlar, yoldan karşıya geçmek için tehlikeyi göze alarak orta refüjdeki korkulukların üzerinden geçmeyi tercih ediyor.

Yolun sık kullanılan kesimlerindeki korkulukların kırık olduğu gözden kaçmazken, vatandaşlar tehlikeli olmasına rağmen yoldan ve zamandan kazanmak için bu yolu tercih ettiklerini dile getiriyor.

Yaptıkları işin tehlikeli ve yanlış olduğunu bildiklerini belirten vatandaşlar, yetkililerden yolun sık kullanılan kesimlerinde alt veya üst geçit yapılmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel