Yağmur Samsun'u Felç Etti

Sağanak yağışla birlikte yüksek noktalardaki mahallelerden gelen sel suları, Cumhuriyet Meydanı ve Saathane Meydanı'nı göle çevirdi. Bazı işyerlerini su basarken işyeri sahipleri isyan etti.Yağışa ani yakalanan vatandaşlar sırılsıklam oldu. Çöp konteynırl

Yağmur Samsun'u Felç Etti

Sağanak yağışla birlikte yüksek noktalardaki mahallelerden gelen sel suları, Cumhuriyet Meydanı ve Saathane Meydanı'nı göle çevirdi. Bazı işyerlerini su basarken işyeri sahipleri isyan etti.

Yağışa ani yakalanan vatandaşlar sırılsıklam oldu. Çöp konteynırları göle dönen deniz seviyesindeki yerleşimlerde adeta kayık gibi yüzdü. Çok sayıda araç bozulup yolda kalırken, bazı araçlar da kaygan zeminden dolayı sürücüsünün kontrolü kaybetmesi dolayısıyla maddi hasarlı kaza yaptı.

Üst kesimlerden başlayan sel suları deniz seviyesindeki yerleşimlerde kanalizasyonlardan cadde ve sokaklara taştı. Çok sayıda işyeri atık sularla doldu. Vatandaşlar, her yağışta işyerlerini sel suları ve atık suların bastığını belirterek tepki gösterdi. Şehir içi trafiğini felç eden sağanak yağış, çok sayıda mahallede de elektrik kesintilerine yol açtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel