Volkan Konak'tan şok karar

Karedeniz türküleri ve renkli kimliği ile tüm Türkiye'de gönüllere taht kuran Volkan Konak hayranlarını üzecek bir karar alarak müziği bırakacağını söyledi."30. YILDA BIRAKACAĞIM"Kıbrıs'ta verdiği konser sonrası açıklama yapan ünlü şarkıcı, hayranlarını ü

Volkan Konak'tan şok karar

Karedeniz türküleri ve renkli kimliği ile tüm Türkiye'de gönüllere taht kuran Volkan Konak hayranlarını üzecek bir karar alarak müziği bırakacağını söyledi.

"30. YILDA BIRAKACAĞIM"

Kıbrıs'ta verdiği konser sonrası açıklama yapan ünlü şarkıcı, hayranlarını üzecek kararını açıkladı. Kuzeyin oğlu Volkan Konak, 30. sanat yılına ulaştığında müziği bırakacağını söyledi.

"İNSANLARA SAHTE DUYGULAR BESLEYEMEM"

Türkiye'de en çok konser veren, konseri en çok ilgi gören Volkan Konak'ın haklı gerekçeleri var. Konak, "İnsanlara sahte duygular besleyemem. Maddi manevi doyumlara ulaşıyorsun. O sahneye çıktığında duyguların aç değilse bütün duyguların doymuşsa o şarkıyı okuyamazsın kardeşim ancak oyununu oynarsın saçmalarsın, maskaralık yaparsın. Asla kendimi o duruma düşürmem" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler