Vekilin akrabaları çarpıştı: 2 ölü

KANADA'DAN TATİL İÇİN!İşçi olarak çalıştığı Kanada'dan tatil için memleketine gelen Ahmet Çırakoğlu, iddiaya göre Limanköy Mevkiinde benzin aldığı petrol istasyonundan aracıyla çıkarak ters yöne girdi. Bu sırada sahil yolundan Çayeli istikametine gitmekte

Vekilin akrabaları çarpıştı: 2 ölü

KANADA'DAN TATİL İÇİN!

İşçi olarak çalıştığı Kanada'dan tatil için memleketine gelen Ahmet Çırakoğlu, iddiaya göre Limanköy Mevkiinde benzin aldığı petrol istasyonundan aracıyla çıkarak ters yöne girdi. Bu sırada sahil yolundan Çayeli istikametine gitmekte olan akrabası Mehmet Çırakoğlu'nun kullandığı otomobille çarpıştı.

 

ÇIRAKOĞLU AİLESİ YASTA

Dehşet veren kazada Ahmet Çırakoğlu ve yanındaki kardeşi Turan Çırakoğlu(27) olay yerinde feci şekilde hayatlarını kaybetti. Kazada yaralanan diğer aracın sürücüsü Ardeşen'de yayın yapan yerel bir TV'nin sahibi Mehmet Çırakoğlu(49) ise Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel