"Vatandaşa en iyi hizmet"

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları çerçevesinde Sosyal Güvenlik Trabzon İl Müdürü Tahsin Halcı ve yöneticiler Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.Başkan Gümrükçüoğlu, Sosyal güvenl

"Vatandaşa en iyi hizmet"

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları çerçevesinde Sosyal Güvenlik Trabzon İl Müdürü Tahsin Halcı ve yöneticiler Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Gümrükçüoğlu, Sosyal güvenlik kurumunun son yıllarda yaptığı yasal düzenlemelerle vatandaşlarımızı kucakladığını belirterek, “Sağlık alanında ve diğer hizmetlerde olsun yapılan bu köklü değişikliklerden vatandaşlarımız ziyadesiyle memnun olmuştur. Trabzon Belediyesi de Sosyal Güvenlik Kurumunun önemli bir paydaşıdır. Bu anlamda bu kurumuzla iyi ilişkiler içerisinde vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermeye gayret ediyoruz.

Sosyal Güvenlik kurumu Trabzon İl Müdürü Tahsin Halcı 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanmakta olan “Sosyal Güvenlik Haftası” kutlamaları çerçevesinde çeşitli etkinlikler yaptıklarını belirterek, “ Bu etkinlikler kapsamından kurum ve kuruluşlara çeşitli ziyaretlerde bulunuyoruz. Kurum olarak belediye ile sürekli işbirliği içerisinde çalışmalarda bulunuyoruz. Başkanımızın tecrübelerinde ve görüşlerinde istifade ediyoruz. Kurum olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz” diye konuştu.

Ziyarette Halcı, vatandaşların emeklilik işlemlerini kısa sürede yaptırabilmeleri için elektronik ortama geçtiklerini belirterek, “ Bazı vatandaşların aracı ve iş takipçiliği yapan kişilere iki veya üç maaş karşılığında emeklilik işlemi yaptırdıkları duyumları alıyoruz. Vatandaşlarımız bu konuda direk olarak kurumumuza başvurarak kısa sürede işlemlerini yaptırabilirler” diye uyarıda bulundu.

Başkan Gümrükçüoğlu ise vatandaşların istismarcılara itibar etmemelerini isteyerek, “ Artık emeklilik işlemleri elektronik ortamda kısa bir süre içerisinde yapılabiliyor. Bu önemli yenilikten ve çalışmadan dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel