Vali'mizden Vali'mize vefa!

Vali Nuri Okutan, yönetim kurulu toplantısında yaptığı teklif ile Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nin kuruluşunda büyük katkıları olan Trabzon eski Valisi Adil Yazar'ın onure edilmesi adına, isminin Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde veya Kaşüstü Beldesi'nde

Vali'mizden Vali'mize vefa!

Vali Nuri Okutan, yönetim kurulu toplantısında yaptığı teklif ile Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nin kuruluşunda büyük katkıları olan Trabzon eski Valisi Adil Yazar'ın onure edilmesi adına, isminin Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nde veya Kaşüstü Beldesi'nde bir yere verilmesi için çalışma başlattıklarını belirtti.

Trabzonluların kendilerine hizmet edenleri asla unutmadığını belirten Vali Okutan, “Yavuz Sultan Selim'in 22 yıl valilik yaptığı bu muhteşem şehirde valilik yapmak çok büyük bir onurdur. Bunun bilincinde olarak Trabzonlulara hizmet etmiş çok değerli eski valilerimizin tecrübelerinden her zaman faydalanıyorum.

Onlara her zaman vefa borcumuz vardır. Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nin Trabzon'a kazandırılmasında büyük emeği geçen ve isminin bu tesislerde bir yere verilmesi konusunda kamuoyunda oluşan, yerel medyamızda da yer alan düşüncelere tercüman olması bakımından; bende Trabzon Valisi olarak böyle bir çalışma yapmanın doğru olacağını düşündüm.

Trabzon'a hizmet eden sayın eski valilerimize teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Hayatta olmayanlara da Allah'tan rahmet diliyorum.” şeklinde konuştu.

Vali Nuri Okutan, bu vefa duygusu çerçevesinde geçen yılki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde Trabzon'da görev yapmış eski valileri ilimizde ağırlamış ve Trabzonlularla buluşturmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel