| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 12 Şubat 2008 13:04

Valilik'te yemek sorunu

Sağlık İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yemek yiyen Trabzon Valiliği içişleri birimleri personeli Ocak 2008 tarihinden bu yana bu uygulamanın yapılmamasına tepkili.  Uygulamadan ötürü mağdur olduklarını ifade eden personel; “Bu uygulamadan duyduğumuz rahatsızlı

Sağlık İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yemek yiyen Trabzon Valiliği içişleri birimleri personeli Ocak 2008 tarihinden bu yana bu uygulamanın yapılmamasına tepkili.

 

Uygulamadan ötürü mağdur olduklarını ifade eden personel; “Bu uygulamadan duyduğumuz rahatsızlığımızı ifade ettik. Yalnız hiçbir amir bu hususta gayret göstermiyor. Kendimize ait bir yemekhanemiz olsun istiyoruz. Bu konuya kurul amirlerinin pek duyarlı olmadığı görülüyor. Herhangi bir yan ödemesi bulunmayan bizler, bu uygulamadan ötürü mağduruz. Mağduriyetimizin giderilmesi için yöneticilerin personelin sesine kulak vermesini bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!