Valilerden Başkan'a ziyaret

Giresun Valisi Mustafa Taşkesen ve Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Bazı incelemelerde bulunmak üzere Samsun'a gelen Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, ilk olarak Vali Hasan Basri G

Valilerden Başkan'a ziyaret


Giresun Valisi Mustafa Taşkesen ve Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.



Bazı incelemelerde bulunmak üzere Samsun'a gelen Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, ilk olarak Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti. Daha sonra Vali Güzeloğlu ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret eden Vali Taşkesen, Samsun'da olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz ise valilere belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel