Vali Yardımcısını Medya Ayırmış

Trabzon Vali Yardımcısı İsmail Tezel'in, Nisan ayında olaylı bir şekilde nişanlandığı öğretmen Gülcan Güneş ile yolları ayrıldı.Vali Yardımcısı Tezel 55, Gülcan öğretmen ise 28 yaşındaydı. Tezel, bu ayrılıktan medyayı sorumlu tuttu.Mutlulukları sadece 6 a

Vali Yardımcısını Medya Ayırmış

Trabzon Vali Yardımcısı İsmail Tezel'in, Nisan ayında olaylı bir şekilde nişanlandığı öğretmen Gülcan Güneş ile yolları ayrıldı.

Vali Yardımcısı Tezel 55, Gülcan öğretmen ise 28 yaşındaydı. Tezel, bu ayrılıktan medyayı sorumlu tuttu.

Mutlulukları sadece 6 ay süren Vali Yardımcısı Tezel, bu ayrılıktan medyayı sorumlu tutarak, “Mutluluğumuzu medya bozdu” dedi.

Her insanın özel bir hayatı olduğunu belirten Tezel, “İlişkimizin başından beri medya bu olayın üstüne farklı bir şekilde gitti. Nişanlımı okuldan makam arabasıyla aldığımı evine getirdiğim konusunda basında haberler çıktı. Bu doğruydu, ama dağ başındaki bir okula gidip gelmesi sorun oluyordu. Ben de araçla getirip götürdüm” diye konuştu.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Trabzon Vali Yardımcısı Tezel, okulları denetlemek için gittiği Çayırbağı Beldesi'nde Edebiyat öğretmeni Canan Güneş ile tanışmıştı. Öğretmen Güneş ile kısa bir sürede arkadaşlık kuran Tezel, öğretmeni okula getirmesi olayı basına yansımıştı. Tezel'in öğretmen Canan Güneş'i yakın bir ilçeye tayin etmesi sonrasında Çayırbağalılar “dönem ortasında tayin olur mu, öğretmensiz kaldık diyerek tepki göstermiştiler.

Kenan TAŞKIN / Ekspres

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel