| Keşfet
Bölgesel Yayın tarihi: 27 Aralık 2011 19:49

Vali ve Başkan Ankara'ya gidiyor!

Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Belediye Başkanı Organ Fevzi Gümrükçüoğlu, bazı görüşmelerde bulunmak için yarın Ankara'ya gidecek. Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada, Vali Kızılcık ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ile AK Parti Trabzon Milletvekili

Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Belediye Başkanı Organ Fevzi Gümrükçüoğlu, bazı görüşmelerde bulunmak için yarın Ankara'ya gidecek.

Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada, Vali Kızılcık ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ile AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak'ın, Trabzon'daki yatırımlar konusunda bazı görüşmelerde bulunmak için yarın Ankara'ya gideceği belirtildi.

Özak, Kızılcık ve Gümrükçüoğlu'nun kentte devam eden yatırımlar konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşeceği belirtilen açıklamada, görüşmelerde Trabzon'da önümüzdeki yıl yapılması gereken yatırımlar konusunda destek isteneceği anlatıldı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!