Vali Okutan'ın Denizaltı ziyareti

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon'a gelen TCG 1. İnönü Denizaltısı'nı ziyaret ederek, Denizaltı Komutanı Binbaşı Cenk Artun'dan araçla ilgili bilgi aldı. TCG 1. İnönü Denizaltısı'nın Trabzon'u ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirten Vali Nuri Okutan

Vali Okutan'ın Denizaltı ziyareti

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon'a gelen TCG 1. İnönü Denizaltısı'nı ziyaret ederek, Denizaltı Komutanı Binbaşı Cenk Artun'dan araçla ilgili bilgi aldı.

TCG 1. İnönü Denizaltısı'nın Trabzon'u ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirten Vali Nuri Okutan, son derece modern cihaz ve silahlarla donanmış denizaltıya Trabzonluların büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Vali Okutan, uluslararası bir deniz şehri olan Trabzon'un 1. İnönü Denizaltısı'nı ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.
1. İnönü Denizaltı personeli olarak Trabzon'u ziyaret etmekten büyük onur duyduklarını ifade eden Binbaşı Cenk Artun ise “Trabzon halkına bize gösterdikleri ilgiden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Ziyaretin ardından Vali Okutan, Denizaltı Şeref Defteri'ni imzaladı.

Öte yandan yetkililer 62 metre uzunluğunda olan ve Gölcük Tersanesi'nde Türk işçilerce yapımı tamamlanan denizaltının 2008 model ve Türkiye'deki en yeni denizaltı olduğunu kaydettiler.

Toplam 50 personelin bulunduğu denizaltı, 4 Aralık'a kadar belirli saatlerde halkın ziyaretine açık olacak. Denizaltı, 5 Aralık Cuma günü Trabzon'dan ayrılacak. Vatandaşlar, saat 14.00 ile 16.00 arasında, onar kişilik gruplar halinde denizaltıyı ziyaret edebilecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel