Vali Okutan'dan Müjdeli Haber

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde 19 firmada yaklaşık bin kişinin çalışacağını söyledi.Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili toplantı, Vali Okutan başkanlığında sanayicilerin de katılımıyla Valilik Toplantı Salonu'nd

Vali Okutan'dan Müjdeli Haber

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde 19 firmada yaklaşık bin kişinin çalışacağını söyledi.

Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili toplantı, Vali Okutan başkanlığında sanayicilerin de katılımıyla Valilik Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Vali Okutan, toplantıda yaptığı konuşmada, bu yıl sonuna kadar Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'ndeki firmaların faaliyete geçmesini planladıklarını ifade ederek, ''Bölgede 19 firmada yaklaşık bin kişi çalışacak'' dedi.

Vali Okutan, Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nin ilçe merkezine 6 kilometre uzaklıkta olduğunu kaydederek, 720 dönüm arazi üzerine kurulan bölgenin tamamının Hazineye ait olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler