Vali Okutan'a Silah Sorusu

Trabzon E Tipi Kapalı Cezaevinde bir tutuklunun başka bir tutukluyu tabancayla öldürme girişiminde bulunduğu iddiasına ilişkin açıklama yapan Trabzon Valisi Nuri Okutan, Adalet Bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişin incelemelerinin sürdüğünü bild

Vali Okutan'a Silah Sorusu

Trabzon E Tipi Kapalı Cezaevinde bir tutuklunun başka bir tutukluyu tabancayla öldürme girişiminde bulunduğu iddiasına ilişkin açıklama yapan Trabzon Valisi Nuri Okutan, Adalet Bakanlığı tarafından görevlendirilen müfettişin incelemelerinin sürdüğünü bildirdi.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ile bir dershanenin açılışına katılan Okutan, gazetecilerin, cezaevinde tutuklu bulunan Serhat Karadeniz'in, başka bir koğuştaki tutuklu Hakan Çillioğlu'nu tabancayla öldürme girişiminde bulunduğu iddialarına ilişkin sorularını cevaplandırdı.
Okutan, adı geçen tutukluların başka bir cezaevine nakledilip nakledilmeyeceğine ilişkin soru üzerine bunun, tamamen Adalet Bakanlığı'nın kararına bağlı olduğunu söyledi.

Karadeniz'in, güvenlik gerekçesiyle adı açıklanmayan bir cezaevine gönderildiği belirtilmişti.

Okutan, tutuklunun silahı cezaevine nasıl soktuğu ve soruşturmanın ne aşamada olduğunun sorulması üzerine, ''Olayla ilgili olarak Adalet Bakanlığınca görevlendirilen müfettiş, incelemelerini sürdürüyor. Sanıyorum hazırlanacak raporu Adalet Bakanımıza sunarlar ve gerekli açıklama yapılır. Soruşturma devam ediyor'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel