Vali Aksoy Turizm Fakültesi'ni inceledi

OMÜ Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Dekan Yardımcı Prof. Dr. Ali Kemal Ayan’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Aksoy, fakülte binasını inceledi.Aksoy yaptığı açıklamada, “Turizm Fakültesi Bafra’nın ilk fakültesi ve bu yıl ikinci tercih aşamasında listey

Vali Aksoy Turizm Fakültesi'ni inceledi

OMÜ Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Dekan Yardımcı Prof. Dr. Ali Kemal Ayan’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Aksoy, fakülte binasını inceledi.

Aksoy yaptığı açıklamada, “Turizm Fakültesi Bafra’nın ilk fakültesi ve bu yıl ikinci tercih aşamasında listeye yetiştirildi ve 41 öğrenci burayı tercih etti. Şu aşamada merkez kampüste eğitimlerine başladılar. En kısa zamanda buranın çevre düzenlenmesi ve alt yapısı yapıldıktan sonra üniversitemiz açılmasını planlıyor. Ana yolu tamamlandı, peyzaj düzenlemesi ile ilgili olarak üniversitemizin çalışmaları devam ediyor. Hayırseverimiz taahhüt ettiği fakülte tamamlandı, şu anda üniversiteye teslim noktasında. En kısa zamanda buranın güzel bir fakülte olarak Ondokuz Mayıs Üniversitemize, Bafra’mıza ve Samsun’umuza hayırlı olsun. Aşçı ailesine, Kaya Aşçı’ya, kardeşlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

İncelemede Bafra Kaymakamı Ali Katırcı da hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel