Uzunsokak'ta Faciadan Dönüldü

Trabzon'un en işlek caddesi olan Uzunsokak'ta yapılan çalışmalar nedeniyle oluşan elektrik kaçağından dolayı bir köpek öldü. Kaçağın erken fark edilmesi faciayı önledi.Uzunsokak'ta elektrik tellerinin yeraltından geçirilmesi yönünde yapılan çalışmalar sır

Uzunsokak'ta Faciadan Dönüldü

Trabzon'un en işlek caddesi olan Uzunsokak'ta yapılan çalışmalar nedeniyle oluşan elektrik kaçağından dolayı bir köpek öldü. Kaçağın erken fark edilmesi faciayı önledi.

Uzunsokak'ta elektrik tellerinin yeraltından geçirilmesi yönünde yapılan çalışmalar sırasında oluşan elektrik kaçağı neredeyse faciaya neden oluyordu. Önceki gece geç saatlerde Trabzon'un en işlek caddesi olan Uzunsokak'ta köpeğini gezdirmeye çıkaran Erdoğan Koç, köpeğinin çalışma yapılan yerde bulunan su birikintisinden su içtiğini, daha sonra aynı yerde dengesini kaybedip yere düştüğünü ve can çekişip öldüğünü söyledi.

Olay yerine gelen TEDAŞ yetkilileri Uzunsokak'ta biriken suları kontrol edip kaçak olup olmadığının tespitini yaptılar. Yapılan incelemede Uzunsokak'taki su birikintilerinde elektrik kaçağı olduğu belirlendi. Olay yerine gelen polis güvenlik önlemleri alarak yoldan geçen vatandaşları su birikintilerine girmemeleri konusunda uyardı. Ölen köpeğin sahibi ise, sorumlulardan şikâyetçi olacağını belirtti.

SULARDA ELEKTRİK VAR
Öte yandan elektrik kaçağı olmasına rağmen Uzunsokak'ta yapılan çalışmaların dikkatsizce devam etmesi gözlerden kaçmadı. TEDAŞ yetkileri ise yolda elektrik kaçağının bulunduğunu ve buraya bağlı olan elektriğin kesileceğini bildirdiler.

Daha sonra olay yerine çağrılan polisler cadde üzerinde bulunan vatandaşları su birikintilerinden geçmemeleri konusunda uyardılar.

Karadeniz

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler