Uzunsokak Timlere emanet!

Trabzon'da, trafiğe kapalı en önemli gezinti alanı olan Uzunsokak ile kentin kalabalık bölgelerinde, bazı gençlerin köşe başlarını tuttuğu, kadınlara yönelik tacizde bulunduğu iddiaları üzerine emniyet müdürlüğü, aralarında sivil memurların da olduğu timl

Uzunsokak Timlere emanet!

Trabzon'da, trafiğe kapalı en önemli gezinti alanı olan Uzunsokak ile kentin kalabalık bölgelerinde, bazı gençlerin köşe başlarını tuttuğu, kadınlara yönelik tacizde bulunduğu iddiaları üzerine emniyet müdürlüğü, aralarında sivil memurların da olduğu timler oluşturdu.

Kentin vitrini durumunda olan ve bir süre önce yapılan düzenlemeyle trafiğe kapatılan Uzun Sokak'ta, sık sık kavga olaylarının yaşandığı, köşe başlarını tutan bazı gençlerin, kadınlara yönelik sözlü tacizlerde bulunduğu şikayetleri üzerine, Trabzon Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.

Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ve aralarında sivil memurların da bulunduğu ekipler, başta Uzun Sokak olmak üzere kentin kalabalık yerleri olan Kahramanmaraş Caddesi ve Kemeraltı semtlerinde görev yapmaya başladı.

Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, yaptığı açıklamada, Trabzon'un asayiş ve huzuru için var olduklarını, vatandaşların dile getirdiği şikayetlere göre çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Uzun Sokak'ın, trafiğe kapatılmasının ardından yoğunlaştığını, özellikle gençlerin buraya ilgi gösterdiğini belirten Boz, ''Bu sokakta arkadaşlarımız sürekli görev yapıyorlar. Bundan sonra bu gibi yerleri, vatandaşların huzuru için daha sıkı kontrol altında tutacağız. Yaşanan taciz olayları söylentisini ortadan kaldırmak için bay ve bayan sivil memurlarımız halkın arasında olacak'' diye konuştu.

Boz, emniyete şimdiye kadar çok ciddi bir taciz olayı gelmediğini, oluşturulan ekiplerin yanı sıra, MOBESE kameralarıyla da bu bölgelerin takip edildiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel