Uyuşturucu operasyonunda 5 gözaltı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, 6 ay süren teknik ve fiziki tatip sonucu bu sabah Samsun'un İlkadım, Canik ve Atakum ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.Operasyon kap

Uyuşturucu operasyonunda 5 gözaltı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, 6 ay süren teknik ve fiziki tatip sonucu bu sabah Samsun'un İlkadım, Canik ve Atakum ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında R.Ç., A.U.Y., A.B., S.K. ve D.A., gözaltına alındı. D.A.'nın evinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca, 13 adet mermi, 2 gram esrar ve 1 adet içilmiş esrarlı sigara izmariti ele geçti.

Operasyon kapsamında arama yakalanmalarla 4 kişinin gözaltına alındığı ve gözaltına alınan şahıslardan Ü.Ç.’nin tutuklandığı, diğer 3 kişinin ise serbest bırakıldığı öğrenildi. Ara yakalanmalardaki gözaltına alınlarla birlikte 570 adet extacy uyuşturucu hap, 344 gram bonzai adlı uyuşturucu madde ve 3 gram esrar ele geçtiği ifade edilirken, gözaltında bulunan 5 kişinin sorguları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel