Üstüne demir kapı düştü, öldü

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Düzalan Mahallesi'nde kullanılmayan ziraat deposunun demir kapısı üzerinde oyun oynayan Alperen Tirgil'in (10) üzerine devrildi. Ağır yaralı olarak Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Tirgil y

Üstüne demir kapı düştü, öldü
Edinilen bilgiye göre, ilçenin Düzalan Mahallesi'nde kullanılmayan ziraat deposunun demir kapısı üzerinde oyun oynayan Alperen Tirgil'in (10) üzerine devrildi. Ağır yaralı olarak Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Tirgil yolda hayatını kaybetti.

Öte yandan Trabzon'da son 1 yıl içinde bu şekilde benzer 4 ayrı olay gerçekleşirken, bu olayların 2'si ölümle 2'si de yaralanma ile sonuçlandı. Trabzon'un Of ilçesinde Mikdat Sarıalioğlu İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 3-A sınıfı öğrencisi Burak Çavuşoğlu, 6 Kasım 2007 tarihinde öğle tatili sırasında arkadaşlarıyla birlikte okulun bahçe girişinde bulunan raylı dış kapıda oynarken kapının yerinden çıkarak üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Yine Trabzon'un Sezai Uzay Mahallesi'ndeki Trabzon Atatürk Lisesi pansiyonu girişinde arkadaşları ile oyun oynayan 12 yaşındaki Beytullah Kurkur, 17 Aralık 2007 tarihinde 200 kilo ağırlığındaki demir kapının üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralanmıştı. Bunun ardından 22 Ocak 2008 tarihinde de demir kapı faciasının bir benzeri bu kez Maçka İlçesi'nde yaşandı.

Maçka Meslek Yüksek Okulu'nun dış demir kapısının yerinden çıkarak üzerine devrilmesi sonucu 9 yaşındaki Umut Odabaş isimli çocuk yaralandı. Önce Maçka Devlet Hastanesi'ne ardından da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Odabaş ağır yaralanmıştı. Son olarak Düzköy ilçesinde üzerine demir kapı devrilen 10 yaşındaki Alperen Tirgil hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel