Ulusoy İnşaat'tan Jest

Ulusoy İnşaat tarafından Trabzon Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) Trabzon Valiliği'ndeki bürosu yeniden dizayn ve dekore edilecek.Ulusoy İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Ulusoy, Trabzon Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nı ziyaret e

Ulusoy İnşaat'tan Jest

Ulusoy İnşaat tarafından Trabzon Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) Trabzon Valiliği'ndeki bürosu yeniden dizayn ve dekore edilecek.

Ulusoy İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Ulusoy, Trabzon Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nı ziyaret ederek Vakıf Müdürü Gülden Ünal'la görüştü. Vakfın çalışmaları hakkında Müdür Ünal'dan bilgi alan Ulusoy, yapılan çalışmaları büyük beğeniyle takip ettiğini dile getirdi.

Vakfın çalışmalarına işadamlarının da katkıda bulunması gerektiğini vurgulayan Ulusoy, kendi imkanlarıyla vakfın Trabzon Bürosu'nu dizayn ve dekore etmek istediğini Müdür Gülden Ünal'a iletti. Ünal ise, Çetin Ulusoy'a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel