Uluslararası YAPITECH fuarı açıldı

Açılış törenine Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Vakıflar Trabzon Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan ile çok sayıda davetli katıldı.Karadeniz Bölgesinin tek ve

Uluslararası YAPITECH fuarı açıldı

Açılış törenine Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Vakıflar Trabzon Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan ile çok sayıda davetli katıldı.

Karadeniz Bölgesinin tek ve en büyük yapı fuarı olan YAPITECH’in açılış konuşmasını yapan ADG Fuarcılığın Sahibi ve Genel Müdürü Hakan Adıgüzel, “Trabzon Belediyesi tarafından fuar alanında İpekyolu Sanayi ve Ticaret fuarıyla başlamış ve bu fuar 9 kez tekrarlandı. 2003 yılından itibaren Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasının girişimiyle Dünya Ticaret Merkezi açılmış ve fuarlar artık burada yapılmaya başlamıştır. İlimizde daha profesyonel bir fuar alanı olmuş ve ilimizde uluslar arası nitelikte fuarlar gerçekleşmeye başlamıştır. 2007 yılında düzenlenen Fuarlar içerisinde Trabzon Türkiye sıralamasında en fazla fuar düzenleyen il sıralamasına kadar çıkar” dedi.

 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ise “Odamız ve KOSGEB’in ortaklaşa düzenlediği bu fuar bölgenin kalkınması açısından çok önemlidir. Bu fuarlar sektörlerin ihtiyaç duyduğu ve sektörleri ileri taşıyacak fuarlardır” diye konuştu.

 

20-24 Mayıs tarihleri arası ziyaret edilecek olan fuarı, Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Çorum, Erzincan, Erzurum, Giresun, Gümüşhane, Kars, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat ve Trabzon olmak üzere 18 ilden 15 bin ziyaretçinin ziyaret etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel