Türkiye Şampiyonası Rize'de başladı!

Rize’nin Ardeşen ilçesi Fırtına Deresi’nde Türkiye Kano Federasyonu başkanlığınca düzenlenen Akarsu Kano Slalom Türkiye Şampiyonası başladı.Vali Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting Parkuru’nda 7 kulüpten 50 sporcunun katılımı ile düzenlenen Akarsu Kano Slalo

Türkiye Şampiyonası Rize'de başladı!

Rize’nin Ardeşen ilçesi Fırtına Deresi’nde Türkiye Kano Federasyonu başkanlığınca düzenlenen Akarsu Kano Slalom Türkiye Şampiyonası başladı.

Vali Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting Parkuru’nda 7 kulüpten 50 sporcunun katılımı ile düzenlenen Akarsu Kano Slalom Türkiye Şampiyonası’nın açılışına Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dursun Yaşaroğlu ile kulüp yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Şampiyona ile ilgili konuşan Kano Federasyonu Rize İl Temsilcisi Hamza Dereci, “Şampiyona iki gün boyunca yapımı yeni tamamlanan Vali Recep Yazıcıoğlu kano ve rafting parkurunda sürecek. Parkurumuzun eksiklikleri henüz tamamlanmamasına rağmen, eksiklikleri görme açısında burada yapılmasını arzu ettik. Şampiyonada 7 kulüp ve 50 sporcu mücadele edecek. Yarışmanın sonucunda ise Türkiye’yi uluslararası arenada yapılacak olan şampiyonalarda temsil edecek sporcuları belirleyeceğiz” dedi.

20130928aw000389_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler