Turizmcinin İlginç Merakı

Trabzon'un Çaykara İlçesi'ne bağı Limonsuyu Yaylası'nda bulunan turistik tesisine gelen yerli ve yabancı erkek turistlerin vesikalık resimlerini toplayan genç turimzci Ahmet Kumaş, bugüne kadar topladığı 2 bin 120 kişinin resmini tesisindeki panoda sergil

Turizmcinin İlginç Merakı


Trabzon'un Çaykara İlçesi'ne bağı Limonsuyu Yaylası'nda bulunan turistik tesisine gelen yerli ve yabancı erkek turistlerin vesikalık resimlerini toplayan genç turimzci Ahmet Kumaş, bugüne kadar topladığı 2 bin 120 kişinin resmini tesisindeki panoda sergiliyor.

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden biri olmaya aday olan Limonsuyu Yaylası'nda hizmet veren Limonsuyu Kumaşsoy Turizm Tesisleri'nin genç sahibi Ahmet Kumaş, 120 yatak kapasiteli tesislerinin yerli ve yabancı turistlerin hizmetinde olduğunu belirtti. Limonsuyu ve çevresinde bulunan 21 yaylaya hizmet verecek durumda olduklarını belirten Kumaş, turistlerin de büyük beğenisini kazanan yaylalarına gelen her erkek turistin vesikalık fotoğrafını alarak tesisinde sergilediğini söyledi. Bugüne kadar 2 bin 120 turistin vesikalık resmini tabloya koyduğunu ifade eden Ahmet Kumaş “10-20 yıl sonra gelse bile ayni resmini bu tabloda bulacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel