Turistlerin Karadeniz Hayranlığı

Medraft ve Ayala gibi tur şirketlerinin organizasyonuyla ve İsrail-Antalya-Trabzon uçak seferleriyle bölgeye gelen İsrailli turistlerin, ilk olarak Taşköprü Yaylası'na uğradığını söyleyen Turistik tesis işletmecisi Mustafa Akgül, "Tur şirketleri tarafında

Turistlerin Karadeniz Hayranlığı

Medraft ve Ayala gibi tur şirketlerinin organizasyonuyla ve İsrail-Antalya-Trabzon uçak seferleriyle bölgeye gelen İsrailli turistlerin, ilk olarak Taşköprü Yaylası'na uğradığını söyleyen Turistik tesis işletmecisi Mustafa Akgül, "Tur şirketleri tarafından 2005 yılından bu tarafa Haziran ayından başlamak üzere rezervasyonlar başlıyor.

Trabzon'a gelen İsrailli turistler, ciplerle yaylalarda safariye başlıyor. Çevrede bulunan köy ve yaylaları gün boyu gezerek akşam saatlerinde yine tesislerimize dönüyorlar. Her gelen turist kafilesi 10 gün bölgemizde kalarak başta kendi yaylamız olmak üzere Satala Antik kentini, Çakırgöl'ü, çevre köy ve yaylaları geziyor.

İsrailliler, Doğu Karadeniz yaylalarının çok güzel, Satala Antik kentinin ise bir kültür hazinesi olduğunu belirtmeden de edemiyor" dedi.
İsrailli turistler ise, Doğu Karadeniz yaylalarının rengarenk kır çiçekleri ve dağ çayırlarıyla kaplı olduğunu belirterek, "Bu doğanın temiz havasını, billur soğuk sularını, yazın en sıcak günlerinde ferahlatıcı havasını, büyüleyici güzellikteki manzaralarını doyasıya yaşıyoruz.

Taşköprü yaylasındaki modern tesislerde ise akşam yemeklerimiz yerken bile o gün yaşadığımız güzellikleri aramızda anlatmakla bitiremiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel