Turist Gemisi Trabzon'dan Geçti

Bahama bayraklı Silver Cloud isimli turist gemisi Trabzon'dan ayrılarak Rusya'nın Batum Limanı'na hareket etti.Amerikalı, İngiliz ve Alman turistlerden oluşan yaklaşık 300 yolcuyla Yunanistan'ın Pire kentinden hareket ederek Karadeniz'deki bazı limanlara

Turist Gemisi Trabzon'dan Geçti

Bahama bayraklı Silver Cloud isimli turist gemisi Trabzon'dan ayrılarak Rusya'nın Batum Limanı'na hareket etti.

Amerikalı, İngiliz ve Alman turistlerden oluşan yaklaşık 300 yolcuyla Yunanistan'ın Pire kentinden hareket ederek Karadeniz'deki bazı limanlara uğrayan Silver Cloud gemisi, dün Trabzon Limanı'na geldi.

Gemideki turistler, Trabzon'un tarihi ve turistik yerlerini gezerken Silver Cloud daha sonra Rusya'nın Batum şehrine gitmek üzere Trabzon Limanı'ndan ayrıldı.

Öte yandan Trabzon Limanı'na gelen yolcu sayısında da artış olduğu belirtildi. Limana bu yılın ilk 6 ayında, 209 yolcu gemisiyle yerli ve yabancı toplam 16 bin 924 yolcu gelirken, yolcu sayısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 56 oranında artış kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel