Türbanlı erkek avukat aday adayı

Rize'de ilginç protestoları ile tanınan icra avukatı Osman Yetkiner bugün AK Parti İl Başkanlığı'na giderek AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer'e Rize Belediye Başkanlığı aday adaylığı dosyasını teslim etti. Yetkiner, daha sonra basın mensuplarına aday

Türbanlı erkek avukat aday adayı

Rize'de ilginç protestoları ile tanınan icra avukatı Osman Yetkiner bugün AK Parti İl Başkanlığı'na giderek AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer'e Rize Belediye Başkanlığı aday adaylığı dosyasını teslim etti. Yetkiner, daha sonra basın mensuplarına aday adaylığını açıkladı. AK Parti'de Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın ardından ikinci aday adayı olan Yetkiner, 35 yıldır Rize'de avukatlık yaptığını belirterek, "Rize'nin her karışını avcumun içi gibi bilirim. Bu bilgi ve deneyimlerini Rize Belediye Başkanı olarak hizmete dönüştürmek istiyorum. Seçilirsem turizm potansiyelini daha kullanılır hale dönüştüreceğim" dedi.

Avukat Osman Yetkiner bir önceki seçimde de belediye başkanlığı için aday adayı olmuş ancak kazanamamıştı.

İlginç eylemleri ile tanınan Yetkiner, YÖK ve Yargıtay'ı protesto etmek için türban takarak yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel