Tuğgeneral'den Vali'ye ziyaret

Ziyarette Vali Salihoğlu, Tuğgeneral Güder'e yeni görevinde başarılar dileyerek, bölgenin huzurunun sağlanmasında en iyi çalışmaları yapacağından emin olduklarını kaydetti. Tuğgeneral Güder ise Giresun Bölge Komutanlığı'nın sorumluluk alanlarında tüm gayr

Tuğgeneral'den Vali'ye ziyaret

Ziyarette Vali Salihoğlu, Tuğgeneral Güder'e yeni görevinde başarılar dileyerek, bölgenin huzurunun sağlanmasında en iyi çalışmaları yapacağından emin olduklarını kaydetti.

Tuğgeneral Güder ise Giresun Bölge Komutanlığı'nın sorumluluk alanlarında tüm gayretlerinin bölge halkının huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olacağını söyledi.


Vali Salihoğlu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Erhan Güder'e Gümüşhane'yi ziyareti anısına plaket verdi. Ziyaret sonrasında Tuğgeneral Erhan Güder, Valilik Şeref Defterini de imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel