TTSO'dan Kobilere sertifika

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), Türkiye Bilimsel ve Araştırmalar Kurumu, Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü ve TTSO Avrupa İşletmeler Ağı İşbirliği’nde düzenlenen Fikirden Projeye Kobi Gelişimi Eğitim ve Çalıştayı’nı tamamlayan KOBİ temsilcile

TTSO'dan Kobilere sertifika

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), Türkiye Bilimsel ve Araştırmalar Kurumu, Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü ve TTSO Avrupa İşletmeler Ağı İşbirliği’nde düzenlenen Fikirden Projeye Kobi Gelişimi Eğitim ve Çalıştayı’nı tamamlayan KOBİ temsilcilerine sertifikaları törenle verildi.

Trabzon’daki 20 KOBİ temsilcisinin katıldığı eğitim sonrası sertifika hakkı kazanan KOBİ temsilcileri için TTSO’da tören düzenlendi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Fikirden Projeye KOBİ Gelişimi Eğitimi ve Çalıştayı “ program süresince katılımcılara; yeni proje ve iş geliştirme çalışmalarında gerekli olan; pazarı tanıma, rekabetçileri tanıma, yeni gelişmeleri değerlendirme, kendi yetenek ve imkanlarını değerlendirme, yeni proje ve iş fikirleri geliştirme/seçme, stratejiler oluşturma ve tüm bu çalışmaları özetleyen somut bir proje ve iş planı hazırlama adımlarının uygulamalar eşliğinde aktarıldığını söyledi.
 

Başkan M.Suat Hacısalihoğlu, günümüzde yaşam boyu eğitimin devam ettiğini, bu kapsamda TTSO’nun da üyelerine bu kapsamda eğitimler vererek bölge ekonomisini daha dinamik, rekabetçi ve yenilikçi bir kimlik kazandırmayı hedeflendiğini kaydederek “Trabzon’da sanayi gelişiyor. Bu alanda yenilikçi ve özgün fikirlerin hayata geçirilmesine ihtiyaç var. TTSO’nun bu kapsamda eğitim olanağı tanıdığı KOBİ temsilcilerinin kendi sektörlerindeki yenilikleri hayata geçirmeye adım atmaları lazım. Artık burada kazandığınız bilgi birikimi ve tecrübeler ışığında sizlerden kendi KOBİ’lerinizde bu değişimi oluşturmanızı bekliyoruz. İşletmelerinizde bilgi birikiminizi kullanmanızı, fikirlerinizi uygulamanızı, projeye dönüştürülmesine çaba harcamanızı bekliyoruz” dedi.
 

Hacısalihoğlu’nun konuşmasının ardından eğitimi veren TÜBİTAK-TÜSSİDE’de Ürün Geliştirme Koordinatörlüğü ve Teknoloji Programları Alan Sorumlusu Dr. Suat Genç’e bir plaket verildi. Daha sonra Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Tolga Avcı, Murat İskender, Genel Sekreter Hakan Gürhan ve Proje Koordinasyon Ofisi çalışanları eşliğinde katılımcılara başarı sertifikaları dağıtıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel