TTSO'da yeni yıl kutlamaları

Mesai bitimi sonrasında biraya gelen oda çalışanları 2009 yılına veda ederken. 2010 yılına da “Hoş geldin” dedi. Geleneksel hale getirilen uygulama ile de çalışanlar arasında kura ile yapılan eşleşmede armağanlar alındı. Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekr

TTSO'da yeni yıl kutlamaları

Mesai bitimi sonrasında biraya gelen oda çalışanları 2009 yılına veda ederken. 2010 yılına da “Hoş geldin” dedi.

Geleneksel hale getirilen uygulama ile de çalışanlar arasında kura ile yapılan eşleşmede armağanlar alındı. Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Hakan Gürhan, yoğun geçen bir çalışma yılının geride kaldığını, yeni yıla umutla girildiğini söyledi.

Çalışanlar arasında birlik ve beraberliğin olmasından memnunluk duyduğunu, ifade eden Genel Sekreter Gürhan, ”Bu mütevazi kutlama ile 2010 yılını kutluyoruz. Sağlık, huzur ve refah içinde 2010 yılının geçmesini diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler