TTSO'da teşvik toplantısı

Trabzon Ticaret ve Sanayi odasında bugün 5084 sayılı Teşvik Yaşanının 2010 yılının sonuna kadar uzatılması için girişim yapılması kararı alındı, TTSO'da yapılan toplantıya Trabzon Ticaret ve sanayi odası başkanı Suat Hacısalihoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası

TTSO'da teşvik toplantısı

Trabzon Ticaret ve Sanayi odasında bugün 5084 sayılı Teşvik Yaşanının 2010 yılının sonuna kadar uzatılması için girişim yapılması kararı alındı,

TTSO'da yapılan toplantıya Trabzon Ticaret ve sanayi odası başkanı Suat Hacısalihoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri , Trabzon Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı Şükrü Göleoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar odası başkanı H.İbrahim Kalfaoğlu ve İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan katıldı.



2010 YILI SONUNA KADAR UZATILDI
Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Suat Hacısalihoğlu toplantıda yaptığı konuşmada 5084 sayılı Teşvik yasanın uzatılması gerektiğini ifade ederek “Bu yasadan 48 il yararlanıyor.Trabzon'da ise 1567 firma yasadan yararlanırken toplam 32 bin işci bu firmalarda görev yaptı. Hükümetimiz 2008 yılında aldığı kararla bu yasayı 2009 yılı sonuna kadar uzattı.

Bakın yapılan araştırmalar 2008 yılındaki kişi başı milli gelirin, aynı rakama 2012 yılanda gelebileceği açıklandı. Bu da demektir ki kriz ülkemizde de sürecek. Bu nedenle yasanın uzatılmasını talep ediyoruz. Bu konuda tüm kesimleri duyarlı olmaya çağırıyoruz. Özellikle siyasiler de buradan gereken mesajı almalılar Yasanın en azından 2010 yılı sonuna kadar uzatılması gerekli “dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel