TTSO'da son viraja girildi

Saat 17:00'e kadar sürecek seçimlerde 4900 TTSO seçmeni 35 grupta 93 meclis üyesini seçmek için mücadele edecek. TTSO tarihinde hiç olmadığı kadar çekişmeli geçen mücadelelerde Şadan Eren, Türkay Gümüş ve Ali Osman Ulusoy ekseninde çekişmeler sürüyor. Ali

TTSO'da son viraja girildi

Saat 17:00'e kadar sürecek seçimlerde 4900 TTSO seçmeni 35 grupta 93 meclis üyesini seçmek için mücadele edecek.

TTSO tarihinde hiç olmadığı kadar çekişmeli geçen mücadelelerde Şadan Eren, Türkay Gümüş ve Ali Osman Ulusoy ekseninde çekişmeler sürüyor.

Ali Osman Ulusoy ve Türkay Gümüş'ün 10 yıldır görevini sürdüren Şadan Eren ve ekibine karşı listelerde mücadele ettiği gözleniyor.

Özellikle Mustafa Erdem, Ekrem Çapkınoğlu, Hanefi Mahitapoğlu, Levent Erkuloğlu, Cemal Binler, Volkan Albayrak, Mehmet Ali Sezer gibi isimlerin Şadan Eren'in uzun süredir sürdürdüğü başkanlık görevini artık noktalaması gerektiğine inanıyorlar.

Gelişmeler bu yönde sürerken Şadan Eren ise Münir Aydoğdu, Adnan Sağlam, Osman Turfanda, Vahittin Bayrak, Coşkun Kahraman ve Ayhan Sürmen ile hareket ediyor ve güven tazeliyor.

18.GRUP ve TTSO'nun kaderi

TTSO'nun en çok merak edilen18.grupta yer alan bilişim ve iletişimcilerin mücadelesinden kimin galip ayrılacağı.

TTSO Başkanı Şadan Eren, Namık Somel ve Ak Parti Başkan yardımcısı Münir Aydoğdu'ya karşı MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ahmet Sarı, Şeker Ertem ve Mustafa Zihni Serdar ile beraber hareket ediyor.

TÜRKAY GÜMÜŞ ve ALİ OSMAN ULUSOY'UN BİRLİĞİ

İş adamı Türkay Gümüş geçtiğimiz TTSO seçimlerinde Şadan Eren'in karşısında yer almış fakat son anda seçimden vazgeçip Eren'in listesine dahil olmuştu. Seçimlerin ardından Gümüş çalışmalarını Trabzon üzerine yoğunlaştırdı. Bir çok iş adamı ile mutabık kalan Gümüş'ün TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ile seçimlerde beraber hareket ettiği ve bu kez yönetim kurulu başkanı olmak istediği gözleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler